maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus

Moikka kaikki ja hyvää juhannusta! (:

Sori että postaus tulee vähän myöhässä, sillä nettiyhteyksien kanssa on ollut vähän ongelmia. Juhannus sujui aika perinteisissä merkeissä. Vietettiin aikaa perheen kanssa ja oltiin mökeillä. Myös tottakai syötiin hyvää ruokaa ja tehtiin perintesiä juhannusjuttuja kuten kokko. Emme tällä kertaa emme viettäneet yhdessä juhannusta niiku viime vuonna, mutta meillä molemmilla oli hauskaa. Juhannusaattona taisi olla viikon kuumin sää, joten aurinkoa otettiin koko päivä. Pienet rusketusrajatki näkyivät seuraavana päivänä ;) Juhannuspäivänä Etelä-Suomessa taas satoi kaatamalla, joten toivo loppuviikon lämpimistä säistä lakkasi. Lapissa sen sijaan juhannuspäivänä ilma oli paljon parempi kuin aattona! Toivottavasti vielä tulisi kunnon helleviikko, että voisi joka päivä käydä rannalla!








Nyt on sitten juhannuskin jo vietetty. Aika kuluu vaan nii nopeasti. Nyt on jo vietetty kolme viikkoa kesälomaa. Tuntuu siltä, että ei olisi viellä ehtinyt tehdä mitään. Lähdin eilen Ruotsiin (Iiris) niin ehkä pieni shoppailu saattaisi piristää minua (: Ainon Ruotsin matka onkin sitten heinäkuun alussa!

Haluttaisiin kovasti kuulla ideoita, mistä voitais postata jatkossa? :D Laittakaa ihmessä kommentteja, jos on ideoita! Ollaan myös mietitty et tehtäis videopostaus :) Miltäs se kuulostaisi?

XX, Aino ja Iiris



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti