lauantai 30. maaliskuuta 2013

Sverige, här kommer jag

Moikka jälleen !
Pikainen postaus pääsiäisen kunniaksi Ruotsin matkastamme. Olin siis perheeni kanssa 2 päivän risteilyllä Tukholmassa. Lähdimme kohti Tukholmaa Katajannokan terminaalista torstai iltapäivänä. Ruotsissa meni koko perjantai ja onneksemme mikään kauppa ei ollit kiinni pieniä butiikkeja lukuunottamatta! ;) Ilma oli onneksi hyvä ja aurinko paistoi mukavasti kylmän tuulen rinnalla. Ostin pari juttua jotka näytän vähän alempana. Ruoka oli maittavaa laivan seisovasta pöydästä ja viking linellä on juuri nyt Ranska- viikot, joten oli kiva maistella uusia makuja! :D Iloisena yllätyksenä laivalla esiintyi Cheek ja Mikael Gabriel! Oli ihan huippuhyvä tunnelma ja ilta ei onneksi käynyt pitkästyttäväksi. Kotosuomeen palasimme tänään launataina aamukymmenen maissa! Vähäsen kuvia tunnelmista alhaalla ja ostokset! :)
















uusi kevättakki josta ei kyllä saa mitään selkoa... :D Näette varmaankin joskus vähän paremmin mun päällä. One Way // 55,90€

Hollister // 49€

Ei kyllä ole näin iso miltä näyttää .. :D XS olisi toki ollut parempi, mutta minkäs teet kun ei ollut jäljellä.
Hollister // 19€

Hollister // 60€

Weekday // 10€

Ostin myös laivalta vähän karkkia ;) Kertokaa ihmeessä mitä piditte ostoksista ja muutenkin koko postauksesta! :) Sana on vapaa!

XX, Aino

4 kommenttia: