sunnuntai 24. helmikuuta 2013

NYC ostokset

Moikka,
Lupasin teille viime postauksessa, että laitan tänne kuvia USA ostoksistani! Ostin aika paljon kaikkea, joten rahaa tuli käytettyä paljon. Amerikasta sai kaikkea niin halvalla. Outletit sisälsivät runsaasti halpoja merkkituotteita. En kuitenkaan ostanut outleteista kauheasti. Löysin yhden laukun sieltä todella hyvään hintaan :) Ostin enemmän vaatteita amerikkalaisita vaatekaupoista ja ostoskeskuksista. New Yorkissa parhaat ostospaikat sijaitsivat time squarilla, 5th avanuella ja macy's tavaratalon vieressä.


 Vans kengät
 Juomapullo victoria's secret
 Kännykän kuoret vs
 Vartalosuihke vs ja huulikiilto 
 Toppi aeropostale

 Laukku guess century 21
 Toppi aeropostale


Farkut american eagle
 Gollegehousut Hollister
 Huppari Abercrombie & Fitch
Ruutupaita american eagle
Ostin lentokentältä vielä vähän karkkia :)

Tässä olivat kaikki ostokseni! Toivottavasti piditte. Jos olette lähdössä joskus Yhdysvaltoihin, kannattaa varata paljon rahaa mukaan! Siellä on niin paljon ostettavaaa, että katuisitte jos lompakko olisi tyhjillään. Laittakaa vapaasti kommenttia ja omia milipiteitänne ;)

XX, Iiris

5 kommenttia:

  1. Kiva tää teidän blogi :) ! Jään seurailemaan, käykää kattoo mun blogi ja liittykää lukijaks jos kiinnostaa (; http://amaija.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Blogi on tosi kiva, mutta liika kirjakieli ja "asiallisuus" ärsyttää :)
    Ihania ostoksia (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höm eiks se oo vaan hyvä että tekstistä saa jotain selvää? kertoo kai jotain kirjottajasta jos teksti on ihan pielessä eli mun puolesta jatkakaa samaan malliin. Postauksia on nimittäin paljon kivempi lukee jos ei koko ajan täydy kattoo jotain siansaksaa sillein 'wtf???' :) !

      Poista